irmeli

Bloggen handlade från början om terapi, psykisk och fysisk misshandel samt sexuella övergrepp. I huvudsak använde jag den som ett terapiredskap för att bearbeta mina egna reaktioner och minnen. Nu skriver jag om vad som faller mig in, om mitt nya liv i Holland blandat med mitt gamla liv i Sverige.

Ännu en trött dag...

Kategori: Allmänt

inte lika gnällig idag men en sak som slår mig när man är trött, irriterad, ledsen eller arg, då MÅSTE man må dåligt. Var har den mentaliteten kommit från? Varför är det så fult att visa sina känslor? Varför får man inte vara arg, trött, irriterad eller ledsen utan orsak?
 
Till exempel förra sommaren, jag VILLE inte ha semester och skrev massa negativa saker om semester. Genast får jag mess om att stackars dig, hoppas du mår bättre snart. Jag mådde inte ett dugg dåligt just då, jag var förbannad för att jag tvingades till fyra veckors ledigt som jag inte ville ha. Jag hade inga pengar att göra något för och sitta i stan i fyra veckor för att man måste, det kan kvitta.
 
Likadant om man blir förbannad på någon, då måste man må dåligt, givetvis kan ju inte den personen ha gjort något för att förtjäna att bli förbannad på ;) Det måste ju ligga något annat bakom.
 
Märkligt, tycker jag!