irmeli

Bloggen handlade från början om terapi, psykisk och fysisk misshandel samt sexuella övergrepp. I huvudsak använde jag den som ett terapiredskap för att bearbeta mina egna reaktioner och minnen. Nu skriver jag om vad som faller mig in, om mitt nya liv i Holland blandat med mitt gamla liv i Sverige.

Snopet!

Kategori: Allmänt

Idag var det en underbar dag, vi planerade att gå ut och äta på en av de glutenfria restauranterna vi hittade. Jag sätter på mig ansiktet och lite lukta gott, kjol och kavaj och vi far iväg. Vi parkerar bilen och knallar iväg till platsen. Opps, stängt? Pga omständigheter? Hmm och just idag! Vi rannsakar vårt minne om vi kan komma på den andra restauranten som också skulle ha glutenfritt. Stiltje i huvudet på oss båda!

Så, det blev att något slokörat sätta sig i bilen och åka hem igen. Turligt nog blev jag sugen på smörgåstårta igår när jag såg så fina bilder på fejan av tårtor som en vän hade gjort. Idag hade jag förberett dem för i morgon så avslutade dem och vi fick iallafall en god middag :) Inte som planerat, men gott var det!