irmeli

Bloggen handlade från början om terapi, psykisk och fysisk misshandel samt sexuella övergrepp. I huvudsak använde jag den som ett terapiredskap för att bearbeta mina egna reaktioner och minnen. Nu skriver jag om vad som faller mig in, om mitt nya liv i Holland blandat med mitt gamla liv i Sverige.

Det är inte lätt att hålla modet uppe...

Kategori: Allmänt

Hur mycket jag än försöker att se det positivt, jag får cykelavstånd till jobbet, jag kan gå ut mer, vi har helgerna här, jag får mer ledig tid, i slutändan får vi pengar över, just nu överväger ändå det negativa och jag undrar om det kommer att vara värt det.

Lägenheten jag flyttar till ligger i ett "äldreboende" och det finns ingenting i den, den luktar illa så jag måste sanera den innan jag flyttar in. Jo, nu ljuger jag, den har fula missfärgade tapeter, en skitig toalett och dusch, men jag får iaf en ny toalettsits, yippe! Den andra lägenheten jag tittade på hade inte ens tapeter och luktade ännu värre och var överhuvudtaget inte städad.

Det blir att ta med ett gäng klorinflaskor och försöka få bort lukten. Hoppas att tapeterna klarar av det. Jag förstår mig inte riktigt på det här systemet med att hyra ut lägenheter utan något i dem. Inga golv, ingen kyl/frys eller spis, inga tvättmöjligheter, inget underhåll, inte ens städning innan du flyttar in.

På samma gång kan jag bli så fruktansvärt irriterad på min egen så kallade mamma

Kategori: Allmänt

som så totalt förnekar mina sexuella övergrepp...är det bara handikappade personer som kan råka ut för dem? Nu ser jag på Facebook (ja, jag har tillgång till min systers konto) hur hemskt det är att hon har råkat ut för detta TVÅ gånger, vilket i sig är hemskt och jag hoppas verkligen att aset åker dit för det! Ja, jag råkade också ut för det av både min "morfar" och min "pappa", när jag berättade för min "mamma" ledde det till en ursäkt från "morfar". När min syster råkar ut för det är det värsta pådraget på Facebook och det ska polisanmälas, för att det händer utanför familjen...självklart ska det polisanmälas! Jag mår fruktansvärt illa över att hon har råkat ut för detta, men jag blir också fruktansvärt illa berörd över att MINA sexuella övergrepp degraderades till en ursäkt för att de hände inom familjen medan de som händer utanför familjen är en fruktansvärd händelse. Vad gör ett sexuellt övergrepp värre än ett annat?

gahhh, igen, sexuella övergrepp!

Kategori: Allmänt

Denna gång på min handikappade syster! Av en taxichaufför som gav henne valet att antingen suga av honom eller att han skulle släppa av henne i skogen. Är så arg så jag kokar! HUR i helvete kan en taxichaufför tro att han kan komma undan med att utnyttja en handikappad person som faktiskt kan berätta? Kan någon människa verkligen vara så dum att han tror att bara för att en person är handikappad så kommer denna inte att säga något?