irmeli

Bloggen handlade från början om terapi, psykisk och fysisk misshandel samt sexuella övergrepp. I huvudsak använde jag den som ett terapiredskap för att bearbeta mina egna reaktioner och minnen. Nu skriver jag om vad som faller mig in, om mitt nya liv i Holland blandat med mitt gamla liv i Sverige.

Lokalsinne

Kategori: Allmänt

har jag nada, null, noll. Eftersom jag inte har körkort måste jag cykla överallt, det är omkring 4,5 km till jobbet, vilket jag ska kunna cykla på en kvart-20 minuter. Två dagars arbete och med google i telefonen tycker man att det inte borde vara så svårt.

Jodå, Första dagen tog det mig 40 minuter att hitta dit, hem gick på en halvtimme. Yes, nu har jag hittat dit och hem så idag ska väl inte vara svårare. Haha, det gick bättre dit idag, bara en halvtimme. Hem igen, nu har jag ju cyklat fram och tillbaka ett par gånger och google fungerade inte så jaja, jag cyklar på.

Efter en halvtimme kommer jag till en by som jag inte känner igen så jag ringer hem och ber älsklingen kolla var jag är och ge vägvisning från datorn hemma. Ett par minuter senare ringer han och säger åt mig att vänta där jag är så kommer han och hämtar mig. Jag har lyckats cykla en mil åt motsatt håll från hem!
Kommentera inlägget här: