irmeli

Bloggen handlade från början om terapi, psykisk och fysisk misshandel samt sexuella övergrepp. I huvudsak använde jag den som ett terapiredskap för att bearbeta mina egna reaktioner och minnen. Nu skriver jag om vad som faller mig in, om mitt nya liv i Holland blandat med mitt gamla liv i Sverige.

Prostitution och droger

Kategori: Allmänt

Vid 12 års ålder börjar droglivet, det är så enkelt att komma in där när man är en ung, ensam pojke som ingen bryr sig om. Allt du behöver göra är att vandra runt på gatorna till någon snäll person bjuder in dig till dem och ger dig lite gratis knark.
 
Efter ett par gånger vill du ha mer eftersom det gör att du glömmer dina bekymmer för en stund. Då börjar det kosta pengar och hjälpsamma som de är så visar de dig hur du kan tjäna pengar. Gå bara till den här platsen och sug av eller bli knullad av smygbögarna som hänger där. De plockar upp dig och ni åker till ett hotell eller hem till dem och du får lätta pengar. Att en del av dem är våldsamma och perversa berättar de givetvis inte.
 
Du tror att du äger dessa sjuka gubbar genom att ge dem vad de vill ha och inser inte att det 40 år senare kommer att slå tillbaka. Du tänker att det är lätta pengar som du kan köpa lite glömska för. Om de tar hem dig till sitt hem kan du dessutom plocka av dem lite extra och lägga adressen på minnet för ett senare besök. De som tänder på s/m är extra lätta, du kan binda fast dem i sängen, ta deras plånbok och försvinna.
 
Problemet med det är att du inte kan gå tillbaka på ett par dagar ifall de kommer ihåg dig, turligt nog finns mamma och pappa så du åker hem till dem i ett par dagar och när suget blir för stort stjäl du lite från dem och åker tillbaka. Socialen blir inkopplad och pappa blir arg, han kommer och hämtar dig några gånger, ger dig stryk fast du är över 12. Det gör bara saken värre och han kastar ut dig och säger att du inte är välkommen tillbaka mer, du försöker ett par gånger till, men det slutar med att du inte kommer tillbaka alls.
 
Socialens insats är i princip lika med noll, de säger till dina föräldrar att de måste ge dig barnbidraget för att det är dina pengar. För övrigt händer ingenting, du är runt 13 år och bor på gatan.
Kommentera inlägget här: